Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dikt-vers 8



Prydnad

Pennan en kanyl
som injicerar bläck i dikten.
Öm i armen?
Plåster måste hjälpa
stjälpa
ont och ömt.
Säg, herr doktor,
smärtar varje dikt?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-03-13 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP