Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dikt-vers 9



Prydnad

Publiken njugg!
Ett hugg
i poetens ömma bröst.
Ge mig tröst
och be mig
ladda pennorna
med det blåa blodet
och skriv igen!

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-20 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP