Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖLJS I VINTERNATT

SLAGBJÖRN

Kärlekens budskap
brumbjörnen bar.

Ömt

I sin andra hand
som en gåva.


Hoppet och tron
I ett fågelbo
Trivdes så bra
Tillsammans

klampar ned med foten
att ägget det tredje
blev lagt till sist

Biggfoot stor
Väntande stilla
Snäser fräser
Bredkäftad mun
Håller världen
I sin ena klo

Gå stilla på tå,
aldrig han kan.

© Bosse 18 januari 2022.







Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-18 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten