Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där, bara där


i dina glittrande ögon
med din lena hud
med smak av dina läppar

vill jag för evigt leva
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-18 18:48



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sensuella ord av kärlek.
2022-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så romantiskt och fint!
2022-01-19

  Koloristen
Helt underbart!
2022-01-18

  Peter Stjerngrim VIP
De här raderna tilltalade mig mycket nära - så fint!
2022-01-18

  Sparvögat VIP
Åh, så underbart vackra ord till kärlekens slöja…
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP