Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

 

Om du vågar
se mitt mörker
så ska jag visa
dig mitt ljus.
Om jag får gråta
i din famn
så ska en glädje
födas som
ingen kan tämja
och när jag visar
hur mycket
jag älskar dig
så vet du att du
har kommit hem.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-18 18:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mycket vackert!
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP