Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


brinna,brunnit,brinner än. Eget foto


Skaparkraftens låga

Eldens låga brinner än
och ingenting kan släcka den

Det krävs mer än bara en liten tår
på kind
Nej inte ens ett dånande vattenfall
Kan dränka eldens starka kraft

Det tjänar ingenting till att försöka
För vad du en gör så aldrig du den förgör
Så försök aldrig släcka den

Du skulle bara våga!




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-18 19:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Om skaparkraften bryts ner
finns jag inte mer
2022-01-19

  ULJO
Klart man inte kan släcka ljusets låga.
2022-01-19

    Lena Staaf VIP
Trotsig dikt om skaparkraftens betydelse för livet.
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP