Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halvklyscha återigen.


Smärta

du var alltid så stark
jag beundrade din styrka
Jag såg aldrig kniven som genomborrade din kropp
Det vassa stålet som gav röda skåror i dina inälvor
Jag såg aldrig det alnslånga spjutet begravt i din barm
det kalla stålet innanför din varma hud kände jag inte
Trots att det skar till under ytan när jag smekte dig
Jag såg aldrig att när du log
Log inte dina ögon
Jag såg inte att även dina glädjetårar
Gav röda blodspår på min jacka




Fri vers av Nem
Läst 841 gånger
Publicerad 2006-07-31 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nem
Nem