Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande djup


Först när själen
lämnar utrymme
kommer värmen in

Då öppnar sig portarna
och jakten på egot
försvinner utom synhåll

När det finns plats
för andra i rummet
sköter kärleken sig själv

Då blir allt levande
en axel att stilla
luta sig emot




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2022-01-18 22:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ah, så känns det att läsa en text att bli glad av...
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST