Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saint Rita, känd som helgonet som åstadkommer det omöjliga

Säg 3 tisdagsbönen och du kommer att åstadkomma de mest omöjliga saker.

Saint Rita, känd som helgonet som åstadkommer det omöjliga, är till hjälp för alla med ett brustet hjärta. Om du har mycket ont och har allvarliga problem, säg denna bön tre dagar i rad på tisdag.


Nedan är texten till bönen:
”O heliga försvarare av de i stort behov, du som lyser som hoppets stjärna i mörkrets mörker, välsignade heliga Rita, den levande spegeln av Guds nåd, exempel på tålamod och styrka, förebild för livets alla skeden!

Tillsammans med min vilja är Guds, tack vare Herren Jesus Kristus, som utstod att bära törnekronan och som du har varit med mig varje dag.

Be, med dina nåder och dygder, min bön till den heliga jungfru Maria, att höra min smärta till Guds ära och min helgelse.

Led mig och visa mig den rätta vägen, o helige beskyddare och understödjare av dem i nöd, så att jag kan få syndernas förlåtelse, uthållighet, styrkan att vandra med mod, vänlighet och tålamod på livets väg.
(Sverige ska lämnas ifred av de förtryckta och fruktade människorna) Heliga Rita, det omöjligas förespråkare, be för oss! Heliga Rita, de hjälplösas advokat, be för oss!

Hjälp mig, Saint Rita! Be för mig att min kärlek till vår Herre Jesus får växa genom dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP