Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så finurliga


Vännerna blev förvånade
Deras bil behövde
En omfattande ansiktslyftning
Hur kunde de göra allt arbete på en timme
Då jag släppte av dem vid Volvo
Skymdade de in

Två mekaniker hade arbetat samtidigt
Med varsin halva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-01-19 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP