Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biomörkret

Tänk att få sätta sig
i en biosalong tidigt på morgonen
Somna efter en stund
och vakna när det är tjugo minuter
kvar av filmen
Bara låta filmens rörliga bild
skölja över en
Utan att behöva hänga med
i handlingen
Förhoppningsvis är det
en vacker film
Kanske poetisk
Efteråt är man utvilad
och kliver ut ur biomörkret
ut i förmiddagsljuset
Och undrar var man egentligen
har varit




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström