Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår som aldrig läker

När de andra går in värmen, in i ljuset
då står jag ensam kvar, utanför

Jag fick aldrig komma nära, aldrig röra vid det vackra
Allt det som ni gav till varandra utan förbehåll
allt det var bortom mig

En del av oss bär på sår som aldrig läker
En fågel fastnade i taggtråden och gick sönder
Hon flyger aldrig mer, hon läker inte mer

Jag lurade mig själv, intalade mig att kärleken kunde bli min
Att jag en dag kunde bli som er andra
om jag bara gjorde det som var rätt och riktigt
Jag bedrog mig själv, jag spelade en roll
jag bar någon annans kläder, som jag stal en vinternatt för länge sedan

Tills dagen då jag snavade bland rötterna i skogen
föll i leran och smutsade ner mig
rakt igenom
Nu är ingenting helt
ingenting är rent

Så blev jag slutligen allt det
jag en gång fruktade




Fri vers av J.Onah
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 09:04



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så stark
2022-01-20

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om att känna sig utanför och sakna kärlek och vänskap.
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

J.Onah