Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapsspelet

det är lömskt
föreslaget av exekutorn
som pillren jag fick på recept
för mycket tar livet av dig direkt
var gjorde jag av instruktionen
eller fanns det ingen bifogad

det var en bragd att passera gå
för att inte tala om puberteten
och kyrkklockor och barn sen
och hundar
bekanta och vänner
opålitlig GPS och höga blodfetter
chokladbiskvier och pandemier
kofisar och fyraprocentspartier

och 2022 om jag lever då
det är livsfarligt
men sällan långtråkigt




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-19 10:06



Bookmark and Share


  Ruda
Underbar mittenstrof! Har sällan sett en så komprimerad men ändå innehållsrik beskrivning av ett antal årtionden.
2022-01-19

    Sefarge VIP
Skrivelse med snabb skissande
av/in-tryck från den rusande
Framtiden.Jaa allt mer
fortare inträffar
skeendena
nuförtiden. ..

2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP