Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan

Jag tar till pennan då min ande pinas
av existentiella svåra kval.
I prövningar min pennas udd förfinas,
den följer troget genom skuggans dal.
Min penna blöder lika rikt som jag
då bläcket rinner hejdlöst ut på bladen.
Vi delar samma tunga obehag
och börda men förenade vi drar den.




Bunden vers (Rim) av Arenaramus
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-19 10:36



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En dikt där konstnärsjaget och verktyget sammansmälter elegant i sitt mödosamma kall.
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus