Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv



jag smyger genom nattens landskap
hör mörkrets röster
ser mot stjärnorna där de sitter nålade fast
på en blåsvart duk
väjer runt varje grässtrå

mitt liv är att färdas på sammetsfötter
alltid på min vakt andas natten in och ut
mörkerandas
med varje glänsande strå
min fria själ äger igen
men jag äger henne
jag är förnöjsam till min natur
lägger en leksaksmus framför hennes fötter
ligger rullad ihop i hennes knä och spinner

genom mina drömmar vandrar röster
och andedräkter

minnen om livets förgänglighet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-01-19 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP