Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med livet


kan upplevas olika hos var och en
allt beror på ryggsäcken vi bär
en del finner livet inte ger ett dugg stuns
och tror sig andra kan servera dem det
men om vi gillar det vi håller på med
kastar vi av oss täcket varje morgon
med en sång på läpparna
och känner bröstet svälla av riktig glädje
som är smittsam och smittar även andra
Men det bästa av allt då vi gör saker
som gör oss lyckliga och glada
kommer vi att inspirera även andra
att förverkliga sina drömmar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-01-19 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP