Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnatåg



Trinder stins på gång



Sömnatåget vinkas av



Drömrullars bana




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-19 12:11



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bildskapande rader och hör tågets dunkande mot rälsen
2022-01-21

  Öknens Ros VIP
Ser framför mig ett ånglok med vagnar som avgår från stationen, stinsen som vinkar av.
2022-01-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin haiku som rullar med drömmar...
2022-01-19

  Elinor Sörensson VIP
En kramgo haiku med
"trinder stins" som
sömnatågsfösare.
2022-01-19

    Lena Staaf VIP
Sömnatåget - roligt uttryck!
Men det är snarare en senruy än en haiku.
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP