Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar efter längtan, kära du.

 Onsdagens starka bön, som du kan säga för din hälsa och som kommer att rädda dig från allt ont i ditt liv. Varje kristen har också stunder av balans i livet och vill att hans böner ska höras. Men få vet vad den starkaste bönen är för att bli av med problem och sjukdomar. När du känner att livet blir svårare och svårare och att du behöver gudomligt skydd, säg den starkaste bönen så löser sig allt! Bön som räddar dig från skada - Här är texten till bönen nedan: "Herre, hjälp mig att återfå min hälsa, frid, välstånd och välstånd hemma, på jobbet, på den plats där jag arbetar, för att bli välkomnad, att växa i huset, hos boskap, hos fåglar, för att vara säker från olyckor och dåliga händelser, jag och mitt hus, familj och arbetskamrater. Herre, låt fienderna gå bort och tämjas, låt mig ha lycka från Gud, låt mina bröllop och gärningar lösas upp, låt mig skyddas från levande silver och låt häxkonst inte ha någon makt över mig. Gud, skydda mitt hus från hat och avund, gräl, misshandel, smittsamma sjukdomar, fylleri, dåligt följe. Herre, skydda min familj och våra själar från alla prövningar och vedermödor, och ge oss, Herre, hälsa, prestationer, prestationer och ett liv utan fara. Herre, stärk mig och behåll mina förfäders tro, kristnas tro. Herre, skydda mina föräldrar, mina bröder, mina systrar (deras namn kallas) och släpp de levandes och de dödas förbannelser som har fallit över oss. Och upplysa våra barns sinnen och förmögenheter, ge dem ett uppsving i lärande och framgång i livet. Herre, vaka över och stärk ungdomarna och barnen till dem som tillhör en nation och tro med oss. Gud, ta hand om alla barn och gör mina barn kloka. (Alla namn som han ber för.) Herre, ge oss det dagliga brödet och din heliga frid! Gud, låt alla våra böner uppfyllas! Gud hjälp oss! Gud förlåt oss! Gud, förbarma dig över oss! Gud, förbarma dig över oss! Makternas Herre, var med oss! Amen!"




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-19 12:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin bön att bära med sig i vardagen.
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP