Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nora En Pure och vi



Vi älskade oss
i timmar
dag som natt
byggde upp tsunamis
jordbävningar
jordskred
vulkaner

vi dog om vartannat
i varann
om och om igen
vi knullade sönder tiden
rummet flöt i blod
du skrattade
jag torkade tårar

vi smälte isberg
skapade störtfloder
vi möblerade om kontinenter
dök ner i jordens kärna
med flera tusen grader varmt
precis som vi
så flög vi upp, upp mot och genom solen

vi visste allt
fattade ingenting
vi fattade allt
visste ingenting
du sa att nu började fågelsträcket i södern
röra sig hit upp pga oss
det var vinter och jag sa du är skojig och skön

du
blev
min
enda
tatuering...





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-19 13:02



Bookmark and Share


  Ordsus
Intensivt, dramatiskt och snyggt!
2022-01-21

    Lena Staaf VIP
Vackert, uppslukande!
2022-01-19

  alicja lappalainen VIP
vackra ord om den minnesvärda passionen
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP