Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


STORMAR

 

ångesten den kommer som stormarna

när som helst och precis när den själv vill

den tar bara över och påverkar allt vi gör

och vi vet att den hela tiden lurar där i bakgrunden

det finns ofta ingen möjlighet att undvika dessa stormar

så vi matar dem i stället med det de vill ha

för de längtar efter vissa känslosamma minnen

de längtar efter vår ensamhet

och dem längtar allra mest efter sig självt
 

vi letar enträget efter svar på våra existentiella frågor

jag hoppas nu att jag äntligen har funnit mitt

för i går grät jag till månens vackra sken över havet

när sedan vinden havsbrisen torkade bort mina tårar

då öppnades mitt hjärta mina ögon och min själ

så att jag på nytt kunde se allt detta vackra

så i dag kan jag le upp mot solen och den ler faktiskt ...tillbaka

…ja herregud vilken underbart underbar värld

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-19 13:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ångesten är inte lätt att sopa bort
den speglar oftast det vi gjort
2022-01-20

  Öknens Ros VIP
Stunder av lycka, väl värda att spara.
2022-01-20

  Sparvögat VIP
Havets vågor sköljer bort livets tårar, fina ord till en underbar gåva…
2022-01-19

  Den skrivande tysta
Reningsbad bara att vara i närheten av havet. Och solen... allt vi behöver finns inom räckhåll. Så enkelt och innerligt skrivet.
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP