Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

Skänker en tanke av längtan

Till allt som varit och allt som är

 Kanske kan vi lära oss något

Av dåtiden, nutiden och framtiden

Något mer än bara de vanliga erfarenheterna

Vem vet hur det är med det

Bara en tanke som slog mig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-25 05:43



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda ord.
2022-01-25

  ULJO
Alla tidsålder bär på erfarenheter som vi kan ta till oss. Bra tanke.
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP