Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metanfria utsöndringar


Läget idag

Glutenfria semlor

Koffeinfritt kaffe

Sockerfri läsk

Laktosfri mjölk 

Pollenfria blommor

Koldioxidfritt liv

Humorbefriad gemenskap

Metanfria utsöndringar




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP