Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinneflöde


du är en gudinna från topp till tå
från yttre till det inre, från det inre till det yttre

du smakas så


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-19 16:30



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jisses steve. Du lyser än. Älskar din härliga minimalism! Som en själslig Haiku.
( men...borde du inte ändra ditt foto, till ditt vackra äldre?)
2022-01-20

  Öknens Ros VIP
Kvinna som gudinna
Alla vill henne vinna
2022-01-20

  Sparvögat VIP
Vackert flödande ord…
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP