Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

hålrum

fyll på

fortsätt, fortsätt

sluta inte

även då 

när det rinner över

jag drunknar hellre

än att vara tom 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-19 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad