Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Asfalt och knoppar


Något grönt tränger ut

Fruktar asfalten den dagen
Då något grönt tränger ut genom magen
Smärtar det i dess svarta hud
Sprickan är som ett olycksbud
Eller är det något asfalten vet
Att en blomma snart förundras
Utav en poet




Bunden vers (Rim) av Kiffe
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe