Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är tänt

Veken är svart
Inget är tänt
Stickorna ligger i asken
Veken är svart
Inget är tänt




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe