Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT VINTER TONIKUM

AMBROSIA

beska droppar
en utdöd njutning

guldgult blänk
i solspeglat spetsglas
med högrest fot

dricks i morgonväkt
skingrande
nattens unkna dimma

Bosse 19 januari 2022.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-01-19 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten