Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar dig ifrån

 

Sprid aldrig den vind

där tomhetens trastar

inte längre hörs sjunga.

 

Bakbind inte trädens grenar

så deras fingrar

inte kan utvecklas.

 

Beträd inte evighetens stigar

med fotsteg

som inte hittar hem.

 

Vik aldrig från min sida

om än mina tankar stundom

dansar dig ifrån.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-19 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP