Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfull

Som en lätt bris,
en klok tanke
eller stabilitet
under stressiga
omständigheter.
En aktiv känsla
av stillhet, fylld
av förhoppning.
Lätt för somliga,
men går att öva
upp, för andra.
Allt är möjligt
med lite frid
i bagaget...




Prosa av Seasons VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-19 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP