Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pigdebatt tystad.


Tvättade golv åt de rika. Röstade 

på Socialdemokraterna men undrade 

ofta varför makarna inte hade tid att 

gå ner i tid. Deras makar försökte ofta 

vistas i köket och hon tänkte ofta att 

det kändes planerat. De ville skaka av 

sig skulden som om den skulle avta 

om han lagade mat till familjen. Diskade
och kånkade på de välfyllda 

kassarna med mat. Högljutt. 

I hennes eget land hade alla mammor

på gatan varit hemmafruar. Fler än tre 

av väninnornas pappor var alhoholister. 


Hon brukade alltid lägga lite extra tid på 

att le ordentligt men inte för länge. Vid ett 

tillfälle hade hon vågat fråga om anledningen. 
Hon hade aldrig gjort om det misstaget. 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-19 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP