Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


se upp!


Stormvarning


Slötittar
på väderleksrapporten
om kulingvindar
och stormvarning

Jag tänker sjutton år tillbaka
det drar i mungipan

hon var inte att leka med
Gudrun
och är fortfarande inte

bäst att se upp
när hon är på krigsstigen

Stormvarning!




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP