Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under natthimmelens skira slöja av glittrande stjärnor

 

Sömnen kysser

försiktigt mina ögonlock

och långsamt sjunker jag

ned i den mjukaste bädd

av lugn och ro

 

 

Med din varma andedräkt

så kärleksfullt dansade

tryggt emot min hals

välkomnar jag

natten

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-01-20 02:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin!

2022-12-15

  Elinor Sörensson VIP
Så fint och ömt formulerat.
Gillar särskilt titeln.
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP