Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Godmorgon älskade uggla


Ingen ko på isen var svaret
då jag beklagade, gör fotbad
och står på spikmatta
sköter om min själ och knåpar
med allt jag brinner för
Snö har under natten
bäddat in naturen med vita stjärnor
FHM kommer ned restriktioner
för alla med samhällsbärande funktioner
så inte hela samhället stannar av




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-01-20 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP