Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vara öppen

Varför inte säga dig
vad jag tänker på
är jag rädd att du då
plötsligt kan förstå mitt nej

Klart svårare att säga hej
än att säga hejdå
men jag vill se dig gå
och att du slutar störa mig

Men känslans stora värld
är till för att delas
när den är begärd

Det kan inte förfelas
jag är ensam och tärd
och måste då få helas




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-20 08:23



Bookmark and Share


  SatansSon
känns okej. bra.
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP