Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankfull


Aha


De som lärde sig att läsa
och granska det "fria ordet"
de hör bättre än de lomhörda
somliga anser dom osynliga
men de hörs ändå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-01-20 12:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-03-01

  morgonstjärna VIP
Kanhända det ekar mellan de lomhörda ;)
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP