Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


IBLAND ÄR DET SYND ATT KLAGA

 

en helt ny vacker vintermorgon

väcker mig

av nattens stormar finns det

nu inget kvar

så jag strosar där sakta

ner mot vattnet

ser hur det av sista av

morgondimman drar

 

ja så min själ den känner

nu ett fridfullt lugn

nu i denna tid av vällust

som finns just här

jag känner en evig önskan

här i stunden

just att denna känsla nu

ska stanna här

 

för när jag vandrar där

bland stenarna

ser jag hur en helt ny dag

nu öppnar sig

i takt med alla måsars

evigt skrattande

en stor kärlek till havet

väller över mig

 

jag ser Atlantens så helt

underbara spegel

hur den ligger där blank

som i en saga

och där nere vid bryggan

ligger båtarna

så visst ibland är det

ganska synd att klaga

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-20 10:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ett efterlängtat lugn finns här, att äntligen nå vila.
2022-01-21

  Den skrivande tysta
Det borde vara brottsligt att klaga.
Så lugna tacksamma formuleringar
av det fantastiska.
2022-01-20

  Öknens Ros VIP
Att uppskatta det man har även om allt inte är fullkomligt.
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP