Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läser vetenskapliga artiklar om identitet där man skiljer mellan lärdom (enskilda händelser) och insikt (generaliserad kunskap)


Insikt


Jag lägger lärdom på lärdom
på rad och får till sist en insikt
Vem jag är

Den som står mig allra närmast
Är jag
En främling jag lär mig att förstå

Jag kryssar mellan minor
Lär mig genom misstag
Upprepar misstag

Till slut inser jag
Till slut nåt jag en insikt
Jag växer

Jag vet vem jag är
Min självkänsla växer
Min identitet tar form




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-20 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP