Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag existerar

Jag finns.
Jag existerar

Ibland måste jag övertyga mig själv

Jag andas
Mitt hjärta slår

En outsäglig sorg i
ögon
som sett alltför mycket

Hålet som växt

Ser månen som är så nära Aftonstjärnan
i den kalla natten
Ljuset är klart
Havet är svart

Diamanterna dansar i glittret
över ytan

Jag finns






Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-20 15:44



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker om de korta stroferna, det precisa uttrycket.
2022-01-21

  Maria Sundelin VIP
Bra påminnelse
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP