Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pudersnö


Vita fjärilar dansade balett
på vingliga ben
snurrade runt på tå
upplysta av gatlyktans milda sken
klängde de sig fast vid buskens gren
jublade vid nedslaget över obruten mark
julrosen kämpade sig upp
höjde förundrad sin lilla lykta
över fjärilarnas
virvlande dans




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-01-20 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP