Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spaghettiserade londonmörkret

Det spaghettiserade londonmörkret

Horum banum analium hallelulium riks blå i signalutskottet skarpkunniga sädes hom skuggdriven passage av de yttre gränserna som inte har någon att anförtro sig till bux bix prox bix box anarki i analium hallelulium riks blå i all sin ensamhet och gemenskap fri rörlighet bit coin äckliga människor på TV att riktigt snuska till det för sig under en signalspaning på talmannens skägg att det är bra med dig till en underbar känsla av förträfflighet och skötsam samt ordentlig plus en vidrig längtan efter att slå sönder alla fönster i samhället och världen kungens kurva ren sann vuxen saklig uppstånden debatt horum banum analium hallelulium kanalium när jag vänder bort mitt ansikte och det sjunger till av en eld i min själ.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-01-20 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP