Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min väninna Anita dog oväntat förra torsdagen i Covid. Min kloka, underbara väninna.


Odödlig vänskap

Jag slår ditt nummer men får inget svar
För något jag missat och du finns inte kvar
Jag slog sällan numret när du levde och log
Nu finns du ej här för du levde och dog

Jag saknar de stunder jag tog för givet
Jag trodde självklart att du skulle finnas i livet
Nu ska du bli aska, i urna läggs ditt stoft.
Du urnsätts i maj, i sol och glädje och doft.

Vad jag saknar din röst, din klokhet och entusiasm
Du var så god och helt utan sarkasm

Du fattas mig
Jag ångrar så
Att vi inte hördes mer
Och jag lät tiden gå
Du fattas mig




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-01-20 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP