Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse av någon som försvann

Jag hörde din röst i en dröm
som det mjuka stilla ljudet av sommarbrisen
när den smekte min kind
gjorde mig varm inuti

Innan vi möttes såg jag dig dansa ensam i natten
du rörde dig till rytmen av en vals
med fullmånen som ditt hårsmycke
Stjärnljuset speglade sig i dina ögon

Doften av ditt hår tog mig tillbaka i tiden
till ett minne jag sedan länge glömt bort
En tid då träden ännu sprudlade av liv
marken var fortfarande varm under våra fötter
När jag ännu kunde minnas ditt ansikte
Jag hörde dina andetag
kände din puls

Nu är du bara en förnimmelse
av någon som försvann




Fri vers av J.Onah
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-20 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Onah