Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsvers - Krig på gång?

Dom säger att det blir krig i Ukraina
för 'väst' vägrar envist att någonsin sajna
ett papper om fred för Ivan och Olga
och alla i länderna däromkring Volga.

Det gäller också Nisse vid Nissan,
Lage vid Lagan och Svea i Sveg.
Men glöm inte Fritz och fransyska Chantal
i Rhens och i Seines europeiska dal!
Ingen vill ha sina fina plomber
sprängda i flisor av Makternas bomber ...




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-20 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP