Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav

Det finns bara ett hav,
en sanning, en plats
att återvända till
när man inte längre
tror sig veta allt,
när ödmjukheten spirar
som en vajande stängel,
försvarslös i vinden
men med solen i sikte
En plats att vila vid
och kapitulera inför,
där vågorna får tala
sitt självklara språk




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 140 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-20 19:32



Bookmark and Share


  AndLou VIP
De som får leva vid och möta detta underbara som havet ger oss varje ny dag, det är den ultimata lyckan! Vackert ordat!
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta