Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blixtkrigsmänniskan.


Tornado


tornadon kallar på ljus
och dess medföljande skuggor,
snärtande speglar av blixten.
varje gatlykta
sträcker sig som en blixt,
sicksackar sina snärtar
mellan skydraget bryter fram.
vi är alla sådana.
sidvindarna kallar oss ut
från våra väggar och hål.
vi kikar och snärtar
med våra kroppar
när blixten slickar marken.
vi - snärtande speglar av blixten:
blixtens barn.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-20 20:50



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Et dramatiskt scenario.
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen