Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerljus

Månljus
Skuggträd
Taggtråd
Glimmersten
På min stig
Vajande hjärtslag
Skrivna i evighet




Fri vers av Väsensskild
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-20 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild