Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Det finns inga saker
inga minnen, ingen framgång
som är bärande i sig

ingen är sig själv nog
allt handlar om förhållanden
allt handlar om oss

men ändå har vi
var och en ett eget liv
att värna




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-21 00:55



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag blev jätteglad och rörd att läsa denna text.
2022-01-24

    Lena Söderkvist VIP
Just det, allting är relativt. Och föränderligt. Ingenting är självklart, och allting måste betalas på något sätt. Och vårdas.
2022-01-22

    Lena Staaf VIP
Så sant! Vi och jag. Det ena fungerar inte utan det andra.
2022-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2022-01-21

  ULJO
Kloka ord
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP