Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hab.2:2.


"Skriv ner det"


jag har hört att det är en flod
och jag är tertiär.

jag har hört att det låter som en brasa
och jag tänder på.

vad är det här som jag drunknar i?
byter ut luft mot vatten.

det här som jag sprängdes in i,
att ersätta kött med eld.

det ger vika för livet -
och döden.

det ger vika för den stora synen;
jag är funnen!




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-21 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen