Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Levandegjord skogsbacke


Ser årstider skifta i backen
vinter,vår,sommar, höst
utspridda över kullens krön

Årets alla skiftningar

Vintervitt
Bäckens porlande transparens
Blommande grönska
Lönnlövens färgrika händer

En skogsbacke

Nu levandegjord över paletten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-21 09:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härligt att följa årsriderna för en specifik plats. Och föreviga med penseln för den som kan.
2022-01-21

  ULJO
Fint med dessa skiftningar
2022-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om årstiderna, där var och en har sitt sätt att förändra naturens sätt att vara.
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP