Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vinterkänga



efter 10 minuter ville pojkarna in
minus 1 grad ingenting, påpälsade som de är
men de älskar värme
himlen lyser ljust blå, inte en molnfjäder
finnes för ögat att nå
grannens vägg lyser som nykärnat smör
husbonden står i tvättstugan
och drar fram dagen ur maskin
i köket skymtar hustrun
bland porslinet tronar tulpanbuketten
minnet från igår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-21 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP